City Tours

Citytour langs de Hotspots van Tilburg

Ontdek Tilburg op een hippe manier. Tilburg is volop in ontwikkeling en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een hippe stad. Dit mag gezien worden! Wij nemen je groep (min. 15 personen) mee langs de hotspots in onze ludieke stad in een luxe (cabrio)touringcar.

Deze dag wordt begeleid door een gezellige en vlotte gids die interessante weetjes en anekdotes kan vertellen over Tilburg. De gids neemt je mee langs de industriële plekken die Tilburg heeft weten om te bouwen tot hippe hotspots. Ontdek bijvoorbeeld de unieke Spoorzone, en breid deze tour uit met bijvoorbeeld lekker dobberen en lunchen op een bootje over de groenste stadshaven van Nederland en sluit de dag shoppend af in het Dwaalgebied.

Je kunt er ook voor kiezen of je de tour wil uitbreiden met een bezoek aan Willem II of Tilburg Trappers, een culinair avontuur, of iets cultureels (bijv. Lochal en Textielmuseum) – of een combinatie hiervan. Mocht je willen blijven overnachten, kijk bij onze overnachtingsmogelijkheden.

Deze tour zou dus als volgt kunnen worden samengesteld:

• Wandeling in de hippe Spoorzone met een bezoek aan de inmiddels met vele prijzen bekroonde LocHal
• Lunch en wandeling/boottocht door de Piushaven
• Wandeling door het pittoreske Dwaalgebied

De inhoud en volgorde van de diverse activiteiten in dit arrangement kunnen naar wens aangepast worden met verschillende opties uit ons catch en match programma.

Arrangementen

Wil je met je familie, vrienden of collega’s een gezellige, te gekke tijd beleven in onze stad zonder al teveel gedoe, dan bieden wij leuke, stoere, originele arrangementen aan.

Catch & Match

Helemaal zelf kiezen uit al het leuks dat Tilburg te bieden heeft? Dat kan ook.