Over Tilburg Tours​

Tijd om de ‘Schôônste stad van 't laand’ te laten zien!

Tilburg werd vroeger vaak de ‘Schôônste stad van ’t laand’ genoemd, vanuit een nogal cynische ondertoon. Het was een stad waarvan eigenlijk niemand echt trots was te vertellen dat ie er vandaan kwam. De laatste jaren groeit Tilburg echter steeds meer uit tot een fraaie, sociale, cultureel rijke en vernieuwende stad. Kortom, een stad die boeit, stoomt en leert – en waar je heerlijk dwaalt. Wij vonden het daarom tijd worden dat Tilburg met gepaste trots aan iedereen laat zien wat zij te bieden heeft. Middels een prachtig concept kan iedereen naar eigen wens van een mooie beleving – voor een paar uurtjes, een dagje of meerdere dagen – in Tilburg genieten!


Wij verbinden vier belangrijke sfeergebieden van Tilburg aan elkaar middels activiteiten en belevingen in deze gebieden. Als je Tilburg nog niet kent, is dit een erg leuke manier om Tilburg te leren kennen; in ons programma hebben we een mooi aanbod van vele hotspots in Tilburg. Vervoer tussen deze plekken bieden wij op vele manieren: van cabrio touringcar tot Solex of waterfiets.
Alle tours en arrangementen zijn te boeken op eigen initiatief of onder begeleiding van leuke, vlotte gidsen. Zij kunnen je niet alleen van alles over Tilburg vertellen, maar ook meegaan voor de gezelligheid en/of een stukje te ontzorgen.
Ons aanbod is zeker niet alleen voor mensen van buiten de stad! Onze tours, arrangementen en catch & match onderdelen zijn ook leuk voor uitjes met de familie of vriendengroep, en daarnaast zeer geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes.

De kruikenzeikermentaliteit is voorbij. Wij zijn booming!

City Tours

De citytour is een sightseeing (cabrio)bustour langs de hotspots van Tilburg. Je bezoekt hierbij de 4 sfeergebieden onder begeleiding van een gids die over de leuke ins en outs van Tilburg vertelt.

Arrangementen

Wil je met je familie, vrienden of collega’s een gezellige, te gekke tijd beleven in onze stad zonder al teveel gedoe, dan bieden wij leuke, stoere, originele arrangementen aan.

Catch & Match

Helemaal zelf kiezen uit al het leuks dat Tilburg te bieden heeft? Dat kan ook.

Partners

Voor ons aanbod werken wij samen met de volgende partners: